pijl
U bent nu hier: Home / Marieke

Over Marieke 


Ik help jou graag jezelf te (her)ontdekken

Jarenlang werkte ik met veel plezier in het onderwijs, tot ik in 2016 thuis kwam te zitten met een burn-out. Ik zorgde voor iedereen, maar ik was vergeten voor mezelf te zorgen. Een tijd van bezinning en herstel volgde - met de nodige professionele begeleiding - en  ik ontdekte dat mijn kracht en passie liggen in het coachen en trainen. Ik besloot mijn hart te volgen en van mijn passie mijn beroep te maken.

Ik heb mijn coachopleiding gevolgd aan Academie voor Counselling & Coaching en ik deed aanvullende opleidingen Voice Dialogue, ACT, DISC en CSR stress- en burn-outcoaching. Ik weet uit ervaring hoe het is om vast te lopen en niet (optimaal) te kunnen genieten van je leven. Ik begrijp je daardoor als geen ander. Coachen doe ik vanuit het hart.

Ik luister naar jou, zonder oordeel - en ga graag samen met jou aan de slag om de verandering in te zetten naar een waarde(n)vol en energiek leven. Ik ben er om je te motiveren, inspireren en ook uit te dagen om concrete stappen te zetten. Ik werk graag met diverse ervaringsgerichte oefeningen en coachtechnieken. Ik vind het belangrijk dat je bij mij een vertrouwde en veilige omgeving vindt, waar je jezelf kan zijn, zodat je de verandering écht durft aan te gaan.

Ik ben natuurlijk niet alleen maar aan het werk. Ik ben ook moeder van twee zoons en een dochter, getrouwd, baasje van een lief hondje, vriendin en dochter. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, yoga, hardlopen en geniet ik volop met mijn gezin. 

Ik ben gecertificeerd NOBCO /EMCC Practioner coach, dat betekent dat ik volgens de ethische code en standaarden van deze beroepsvereniging werk.

Sinds september 2023 ben ik erkend CSR coach en ben ik partner van CSR centrum

Ook ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine. 

 

Neem contact op