pijl
U bent nu hier: Home / Marieke

Over Marieke 


Ik help jou graag jezelf te (her)ontdekken

Mag ik me even aan je voorstellen? Marieke Maat (1977), getrouwd met Johan en samen zijn wij ouders van Nick (2007), Eva (2009) en Thijs (2012).  Jarenlang werkte ik met veel plezier in het onderwijs. Ik stond voor de klas en had daarnaast diverse andere rollen, zoals teamcoördinator, onderwijsontwikkelaar, coach van startende docenten en coach/begeleider van studenten binnen Passend Onderwijs. 
In 2016 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Jarenlang had ik voor iedereen gezorgd, maar ik was vergeten voor mezelf te zorgen. Een tijd van bezinning en herstel volgde - met de nodige professionele begeleiding - en  ik ontdekte dat mijn kracht en passie liggen in het coachen en trainen. Ik besloot mijn hart te volgen en van mijn passie mijn beroep te maken.

Coachen

Ik heb mijn coachopleiding gevolgd aan Academie voor Counselling & Coaching en ik deed een aanvullende opleiding Voice Dialogue. Tijdens mijn opleiding heb ik onder andere veel geleerd over mijn hooggevoeligheid. Ik heb geleerd op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en zet mijn hooggevoeligheid nu in als kracht.
Ik weet uit ervaring hoe het is om vast te lopen en niet (optimaal) te kunnen genieten van je leven. En ik ben blij dat ik nu anderen kan helpen op dat gebied. 

Wat heb ik je te bieden?

Ik luister naar jou, zonder oordeel - en ga graag samen met jou aan de slag om de verandering in te zetten naar een waarde(n)vol en energiek leven. Ik ben er om je te motiveren, inspireren en ook uit te dagen om concrete stappen te zetten. Ik werk graag met diverse oefeningen en coachtechnieken, zoals de Transactionele Analyse en Voice Dialogue. Ik vind het belangrijk dat je bij mij een vertrouwde en veilige omgeving vindt, waar je jezelf kan zijn, zodat je de verandering écht durft aan te gaan.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, dat betekent dat ik volgens de ethische code en standaarden van deze beroepsvereniging werk.

Ook ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine. 

 

Neem contact op