pijl
U bent nu hier: Home / Coaching

Coaching


Lifecoaching 

Wie ben je eigenlijk?
Wat maakt jou gelukkig?

In een persoonlijk coachtraject gaan we samen aan de slag om de verandering in te zetten naar een energiek en waarde(n)vol leven. Je komt er weer achter wie jij bent en hoe jij eigenlijk met de dingen om wilt gaan. Kiezen voor wat jij wilt, een leven zoals bij jou past. 

Ik luister naar jou, zonder oordeel. Ik ben er om je te motiveren, inspireren, maar ook om je een spiegel voor te houden en je uit te dagen om concrete stappen te zetten. Tijdens de gesprekken maak ik graag gebruik van verschillende oefeningen. Ik werk met diverse coachtechnieken zoals de Transactionele Analyse en Voice Dialogue. Ik vind het belangrijk dat je bij mij een vertrouwde en veilige omgeving vindt, waar je jezelf kan zijn, zodat je de verandering écht durft aan te gaan.

Ik ben rustig, open, eerlijk en oprecht. En ik confronteer je op op respectvolle wijze met wat ik zie tijdens de gesprekken. Het maken van eigen keuzes vanuit jouw unieke kracht en talenten staat centraal in het coachtraject. Zo pak jij de regie over je leven weer terug.

๐‘€๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘’๐‘˜๐‘’ ๐‘–๐‘  ๐‘ง๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘” ๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘–๐‘ ๐‘ก ๐‘ ๐‘›๐‘’๐‘™ ๐‘–๐‘› ๐‘ก๐‘’ ๐‘ ๐‘๐‘’๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘™๐‘™๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘’ ๐‘ ๐‘–๐‘ก๐‘ข๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘ . ๐ท๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘™๐‘™๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘’๐‘กโ„Ž๐‘œ๐‘‘๐‘–๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘’ ๐‘ง๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘“๐‘ก ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘’๐‘ง๐‘’๐‘ก, โ„Ž๐‘’๐‘๐‘๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘’ ๐‘”๐‘’โ„Ž๐‘œ๐‘™๐‘๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘”๐‘Ÿ๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘˜๐‘Ÿ๐‘–๐‘—๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘ ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘‘๐‘Ÿ๐‘ข๐‘˜. ๐ต๐‘’๐‘ค๐‘ข๐‘ ๐‘ก๐‘ค๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘ ๐‘–๐‘ก๐‘ข๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘  ๐‘–๐‘  โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘๐‘’๐‘™๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘Ÿ๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘€๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘’๐‘˜๐‘’ ๐‘š๐‘’ ๐‘๐‘–๐‘— ๐‘”๐‘’โ„Ž๐‘œ๐‘™๐‘๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘“๐‘ก, โ„Ž๐‘–๐‘’๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘ ๐‘–๐‘˜ ๐‘–๐‘› ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘‘๐‘Ž๐‘”๐‘’๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘ ๐‘’ ๐‘™๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘›๐‘œ๐‘” ๐‘ฃ๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘“๐‘–๐‘—๐‘ก ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘›.t

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Daar maak ik graag tijd voor.

Neem contact op

 

Stress- en Burn-outcoaching


Heb jij last van stress en/of spanningsklachten?
Voel je je vaak opgejaagd en gehaast?

Of zit je thuis met een burn-out?

In een coachtraject gaan we samen aan de slag met je herstel. We kijken samen waar jij staat en wat jij nodig hebt voor je herstel. Je hebt alle singalen te lang genegeerd en nu word je keihard teruggeroepen door je lichaam. Je bent uitgeput, slaapt slecht, ontspannen lukt bijna niet meer en je bent tot weinig in staat. Bovendien kun je last hebben van allerlei vervelende kwaaltjes doordat je afweersysteem niet goed functioneert. Het enige dat je nu nodig hebt, is rust. 

Jij bent uniek en daarom is het belangrijk dat je leert kiezen voor wat jij wilt, een leven dat bij jou past.  

Als coach én ervaringsdeskundige begrijp ik hoe het voelt en ik weet wat er nodig is voor je herstel. Ook ik kwam thuis te zitten met een burn-out. Ik leerde dat ik beter voor mezelf moest zorgen, dat ik grenzen moest stellen en dat ik een stevige basis nodig heb om me energiek te voelen. Nu zet ik mijn eigen ervaringen in 

Voor je herstel is deskundige begeleiding ontzettend belangrijk, het kan de duur van je burn-out flink verkorten. Samen kijken we naar wat jij op dit moment verantwoord aan kunt. Je krijgt praktische tips en handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven. Zo kom je al snel weer wat beter in je vel te zitten en krijg je weer wat meer grip op je leven.

Lukt het niet om naar mijn praktijkruimte te komen? Online coaching is dan een goede oplossing. Het is flexibeler in te plannen en je hebt er alleen goede internetverbinding voor nodig.

Je kunt voor een burn-outtraject altijd binnen een week bij mij terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het coachtraject mag je me altijd bellen, mailen of whatsappen, zodat je altijd een luisterend oor hebt.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Daar maak ik graag tijd voor.

 

Locaties

Gesprekken kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Zwolle, online via Teams of Zoom, wandelend in de natuur of een andere locatie die we samen afspreken.

Neem contact op